Bijzonder teleurstellend dat U niet genoeg heeft aan mijn verhalen. Ik doe nog wel zo mijn best. Nou, vooruit dan maar. Op deze pagina staan verwijzingen naar andere internetpagina's met nieuwsfeiten en meer conservatieve of rechtse meningen die U niet zo snel zult horen bij de (gelijkgeschakelde!) zogenaamde kwaliteitsmedia. Inmiddels is namelijk zelfs het Arabische Al-Jazeera kritischer, minder partijdig en kwalitatief beter dan het huidige NOS-journaal. Succes.

De afbeeldingen bij de internetverwijzingen heb ik erbij gefröbeld. De afbeeldingen hoeven dus niet representatief voor de desbetreffende pagina te zijn, behalve natuurlijk degene helemaal onderaan.

P.s. Ter vergelijking kunt U natuurlijk ook even pagina's van linkse, moreel superieure (en dus naar dictatuur neigende) organisaties zoals Joop, Kafka, Krapuul of FrontaalNaakt bekijken. Op dergelijke pagina's wordt de mening die U waarschijnlijk over criminaliteit of illegale immigratie heeft, simpelweg extreemrechts of fascistisch genoemd. Andere pagina's die zich Hoaxwijzer of Factchecker noemen (en sterk naar censuur neigen), roepen op om Uw mening te verbieden.

Climategate

https://www.climategate.nl

Uitgebreide discussiepagine met veel alternatieve informatie en alternatieve meningen over het klimaat. Is er bijvoorbeeld wel opwarming van de aarde? Heeft het huidige klimaatakkoord eigenlijk wel nut? De artikelen zijn van diverse auteurs onder wie Hans Labohm.

The Post Online

https://tpo.nl/

Uitgebreide nieuwspagina over politiek, sport enz. Artikelen met duidelijk rechtse opinies van onder andere Bert Brussen, Jan Dijkgraaf en Sietske Bergsma. Reageren kan bij een abonnement. Vreemd genoeg keert de pagina zich tegenwoordig steeds meer tegen Forum voor Democratie of klimaatsceptici. De afgewezen homo Chris Aalberts gebruikt de pagina zelfs voor een extreme heksenjacht tegen Thierry Baudet van het Forum.

Een Ander Israëlisch Geluid

https://brabosh.com

Uitgebreide informatiepagina over Israël en het conflict met de buurlanden. De auteur Brabosh kiest over het algemeen de kant van Israël en geeft meningen (onderbouwd) die eigenlijk het tegenovergestelde inhouden van wat wij dagelijks bij de staatsmedia horen.

Geen Stijl

https://www.geenstijl.nl/

Voor wie van platvloerse rechtse studentenhumor houdt. Uitgebreide discussiepagine met uitgesproken meningen over allerlei actualiteiten. Beheerders van de pagina zijn Marck Burema en Bart Nijman. Er zijn steeds enorm veel reacties en levendige discussies van de zogenaamde reaguurders.

De Groene Rekenkamer

https://groene-rekenkamer.nl

Zeer informatieve pagina van de gelijknamige stichting, opgezet door ingenieurs, wetenschappers en journalisten. Huidige Milieumaatregelen worden kritisch besproken. De pagina bevat veel wetenschappelijk onderbouwde artikelen, met de mogelijkheid om te reageren. (Ook bij https://www.klimaatfeiten.nl vindt u veel informatie over het klimaat maar daar zijn geen reacties mogelijk)

Veren of Lood

http://verenoflood.nu

Weblogpagina van meerdere conservatieve of rechtse auteurs onder wie GertJan Mulder, Wim Van Rooy en Sid Lukkassen. De verhalen gaan over actuele onderwerpen. Reageren kan ook en men kan zelfs eigen bijdragen plaatsen. Er is een doorverwijzing naar andere blogpagina's.

E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/

Uitgebreide en sterk politiek gekleurde weblogpagina van de heer Bron. Hij verklaart zich tegen de door de staat aan ons opgelegde islamisering en tegen de komende EUSSR. De berichten (ook vertaald en van andere auteurs) zijn steeds actueel en er is mogelijkheid om te reageren.

De Dagelijkse Standaard

https://www.dagelijksestandaard.nl

Uitgebreide weblog van meerdere auteurs onder wie Jan Roos. Hoofdredacteur is Michael van der Galiën. De opinies zijn duidelijk rechts, hoewel men dan bijvoorbeeld weer opvallend veel kritiek heeft op Geert Wilders. Men kan reageren op de verhalen op de pagina.

UP! Network

http://www.upnetwork.nl

Rechts georiënteerde vlogpagina van Shashi Roopram en Avish Jajairam sinds 2017. De pagina bevat videofilms over actuele politieke onderwerpen. De films worden ook getoond op hun videokanaal bij Youtube. Daar zijn reacties mogelijk.

OpinieZ

https://opiniez.com/

Meerdere auteurs onder wie Jan Gajentaan en Tanya Hoogwerf schrijven mee aan deze uitgebreide weblog met bijdragen over actuele gebeurtenissen. De officiële missie van de pagina omvat de (terechte) totale oorlog tegen links. Opinies zijn dus rechts. Reageren op de pagina is mogelijk.

Gatestone Institute

https://nl.gatestoneinstitute.org/

Nederlandstalige deelpagina van het grotere Amerikaans weblog. Nadruk ligt op het benoemen van bedreigingen voor onze democratie of economie. Auteurs zijn onder andere Bruce Bawer, Raymond Ibrahim en Geert Wilders. De pagina wordt er door o.a. Wikipedia van beschuldigd vals nieuws te verspreiden, zoals dat er "no-go areas" in Europa zouden zijn en dat Duitsland sociale huurwoningen aan immigranten zou geven ...  Oordeelt U daarom vooral zelf.

Interessante Tijden

www.interessantetijden.nl

Persoonlijke blogpagina van wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker. Hij schrijft informatieve verhalen die zeer kritisch staan tegenover de huidige kimaatmode en duurzaamheidsdrang.

Ongehoord Nederland

https://www.ongehoordnederland.nl

Pagina van de nieuwe omroepvereniging Ongehoord Nederland van onder andere de journalist Arnold Karskens. De pagina omvat filmopnames van de omroep en verhalen van verschillende auteurs onder wie Wim van Rooy en Robert Bor. Men wil thema's te behandelen die in de media onbesproken blijven, zoals volksvervanging en islamisering. 

FrontPage Magazine

https://www.frontpagemag.com

Omvangrijke Engelstalige en actuele blogpagina van David Horowitz. Auteurs zijn onder andere Robert Spencer, Caroline Glick en Jamie Glazov. De pagina probeert de oorlog van links en radicale islam tegen het westen in kaart te brengen. De verhalen zijn dus duidelijke rechts of conservatief. Men kan reacties plaatsen bij de artikelen.

Dissident

Nieuwspagina sinds 2020 met veel verzamelde artikelen over klimaatonzin, mislukte immigratie, criminaliteit, islamisering, volksvervanging en dergelijke. Een echte aanrader voor de gemiddelde niet-volksverradende krantenlezer. Reacties op de pagina zijn niet mogelijk. Daarvoor wordt men doorverwezen naar de gekoppelde pagina's op facebook en Twitter.

Wynia's Week

Weblogpagina van Syp Wynia, voormalig journalist bij onder andere Elseviers Weekblad. Hij schrijft de pagina niet alleen. De artikelen (over politiek, klimaat, immigratie) zijn ook van anderen. De internetpagina bestaat sinds 2019 maar het archief gaat veel verder terug. Er is geen mogelijkheid om te regaren op de pagina.

Prager University

https://www.prageru.com/

Omvangrijke Engelstalige vlogpagina. De opnames zijn van meer dan 100 (!) deelnemers onder wie Ben Shapiro, Tucker Carlson en Ayaan Hirsi Ali. De overheersende opinie is conservatief en rechts. De onderwerpen zijn actueel en behandelen onder andere politiek, economie, onderwijs en milieu. Een groeiend aantal video's van Prager University wordt verwijderd van Facebook.

De Complotidioot

www.pimvankesteren. nl

Voor de liefhebber van absurde complottheorieën. Weblogpagina van de extreemrechtse rechtsextremist Pim van Kesteren die zichzelf overschreeuwt en totaal belachelijk maakt. De verhalen, zonder kennis van zaken geschreven en ook nog eens hopeloos achterhaald, gaan over UFO's en linkse samenzweringen. Reageren is dan weer wel mogelijk.

Opmerkingen

Wat een

19.11.2021 14:40

Ha mafklapper, Je bent wel lekker eerlijk over jezelf!

Pim van Kesteren

23.12.2021 00:15

Ik begrijp dat jij geen humor hebt.

Meest recente reacties

07.10 | 11:06

Hè? Ik zeg dat wethouders of hoge ambtenaren in Almere een groot fan van UFO's zijn, gezien de rare beeldhouwwerken hier. Goed lezen.

07.10 | 07:49

deze man gelooft in UFOs dus hij is sws niet 100

28.08 | 07:08

GROETEN VANUIT HET HOOFDKANTOOR VAN ILLUMINATI WERELD

e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze
watsapp +12345298163

Welkom bij de grote orde van verlichting van de Verenigde Staten

30.05 | 06:53

De Vrijmetselarij kan niet bestaan zonder de Babylonisch Talmud...

Deel deze pagina